Maler erhverv

Vores professionelle malere arbejder hurtigt og præcist, så kontoret, forretningen eller nybyggeriet får den rette stil og farve. Med vores mobile sprøjte-spartleanlæg klarer vi nemt store eller små opgaver effektivt, og leverer et kvalitetsresultat.

Maling af vinduer

Fra: 699,-

pr. fag(ink.moms)

Maling af dør

Fra: 899,-

pr. stk(ink.moms)

Dækning af vinduer inden der males

Maling af lejlighed

Fra: 249,-

pr. m2(ink.moms)

Kontorer

Vi har malet kontorer og arbejdspladser over hele Sjælland. Der males med skånsom maling, så det ikke ødelægger indeklimaet, og gør at virksomheden tager sig bedst muligt ud.

Forretninger

Vi maler caféer, hoteller eller butikker, så det afspejler den kvalitet og professionalisme, der tiltrækker dine kunder. Vi vejleder gerne i, hvad der passer til dine lokaler og services.

Facader

Man dømmer ofte bogen på omslaget, og hvis facaden er forfalden og krakeleret, er det måske på tide at få maleren ud, og reparere og give en ny omgang maling.

Nybyggeri

Vi er leverandør til entreprenører, tømrer og nybyggeri og har stået for at male en række nye boliger, så de står klar til salg og højner værdien. Vi kan også hjælpe med tilbygning og renovering.

Se en video af en opgave før og efter

Bedre indeklima på arbejdspladsen

Hos maleren Mads Lolk bruger vi kun de bedste produkter, og de fleste af dem er miljømærkede, svanemærkede og har Astma og Allergiforbundets mærke. 

Når vi maler kontoret, butikken eller nybyggeriet, er du sikker på, at vi anvender produkter, der er skånsomme for miljøet og bedre for indeklimaet. 

Vores kunder udviser af og til bekymring for skadelige stoffer i maling, der kan medføre hovedpine eller lignende. Det behøver de ikke bekymre sig om, når de kontakter os.

Forrest green maling, bliver malet på vindue med malerrulle
Dækning af vinduer inden der males

Har du en gammel bygning, der skal renoveres?

Vi er eksperter i at puste nyt liv i ældre bygninger, der eksempelvis skal bygges om til nye formål eller bare forskønnes. 

Vi tager hensyn til de overflader der skal bemales, og vælger en metode der er holdbar, så der ikke senere opstår problemer med at malingen eller behandlingen skaller af og revner. 

De produkter vi anvender, er udviklet til systembehandlinger, og vil garantere et resultat, der holder sig smukt længe.

Derfor skal du vælge maleren Mads Lolk

  Vi har et erfarent hold af malere, der er stolte og passionerede omkring deres arbejde

  Vi sigter altid efter at være effektive, så vi er til mindst mulig gene for vores kunders arbejdsgang

  God kommunikation er vigtigt for os, så vores samarbejdspartnere og kunder altid kan regne med os

  Hos os får kunderne en gratis konsultation omkring farvevalg og designmuligheder. Det kan være svært at vælge, hvis man ønsker noget andet end en hvid væg, og vi har ekspertisen til at vejlede vores samarbejdspartnere og kunder

Mads Lolk i bil med maler grej

Vi bruger det nyeste udstyr på markedet

Skal du have malet når du flytter, renoverer eller sælger?

Lad os hjælpe med malerarbejdet. Kontakt os i dag for et tilbud. Vi kan for det meste give en realistisk pris ud fra mål, fotos eller plantegninger.