Ombygning

Vores mål er at gøre din ombygning så problemfri og gennemsigtig som muligt for vores kunder. Med et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der alle deler vores høje standarder for service og kvalitet, står vi klar til at håndtere dit ombygningsprojekt fra start til slut. Vi indhenter et godt tilbud til dig, fra samarbejdspartnere, vi har arbejdet sammen med i mange år og som leverer opgaver af samme kvalitet som vi er kendt for.

Få lavet en ombygning af håndværkere du kan stole på

Med Maleren Lolk ved roret, bliver dit ombygningsprojekt en rejse fra vision til virkelighed, håndteret med ekspertise, præcision og et personligt touch. Vores tilgang kombinerer høj kvalitet, omfattende erfaring og et dedikeret netværk af samarbejdspartnere for at sikre en problemfri proces fra start til slut. Vores mål er at skabe funktionelle, æstetisk tiltalende rum, der afspejler din stil og opfylder dine behov.

Hvordan fungerer det?

Samlet tilbud

Vi forstår, at en ombygning kan være en overvældende proces. Derfor tilbyder vi en alt-i-én løsning, hvor vi indsamler tilbud fra alle nødvendige håndværkere og præsenterer dig for en samlet pris. Dette sparer dig for tid og sikrer, at du får den bedste pris på tværs af hele projektet, da vi alle arbejder tæt sammen om opgavens udførsel, som sparer dig for fordyrende overgange og mandetimer.

Uforpligtende

Dit tilbud er uforpligtende, vi indhenter et tilbud der afspejler en rigtig god pris, for nogle af de bedste håndværkere i branchen, der er kendt for at levere kvalitetsopgaver. 

Du kan så vælge at sige at ja eller nej og er altid velkommen til at spørge ind til prisen og for at høre mere og hvis du har brug for mere sikkerhed.

Fagfolk til hver opgave

Når vi indhenter et tilbud, er alle dine håndværkere specialiserede fagfolk og ikke ”håndværkere der også lige kan”. Det vil sige at murerarbejde bliver lavet af mureren, trægulvet bliver lagt af tømreren, el bliver lavet af elektrikeren og VVS’eren står for rørføringen. Det er altså ikke en alsidig entreprenørløsning, fra et firma der kan lidt af hvert, men fra flere firmaer, der går sammen om at give dig deres bedste ekspertise.

Kvalitetssikring & engagement

Vores navn og ry står på spil med hvert projekt vi påtager os. Det betyder, at du kan være sikker på, at alle aspekter af dit renoveringsprojekt, vil blive udført med den samme høje standard, som har gjort os til en af de bedst anmeldte malervirksomheder i landet.

Hos Maleren Lolk er vi personligt involveret i hvert skridt af dit projekt. Vi sikrer, at kommunikationen er åben og ærlig, og at alle dine behov og ønsker bliver imødekommet. 

Se en video af en opgave før og efter

Få en ombygning af højeste kvalitet

Skal du ombygge et rum til endnu et WC med korrekt udført VVS og vådrumsmaling af den bedste kvalitet eller skal du ombygge på 1. sal for at få bedre plads? Uanset dit behov for ombygning, så har du gennem Maleren Mads Lolk, en gratis rådgiver og en håndværker der har dine interesser med,

imens opgaven udføres. Det eneste det koster dig, er den pris vi alligevel vil få for at udføre opgaven. Vi vil bare gerne sikre dig en god service og en ordentligt udført opgave, det syntes vi er mest fair.

Dækning af vinduer inden der males

Tillid og gennemsigtighed

Vi forstår, at tillid er fundamentet for ethvert vellykket ombygningsprojekt. Derfor arbejder vi hårdt for at opbygge og vedligeholde denne tillid gennem hele processen. Fra det øjeblik du kontakter os, til dit projekt er fuldført, kan du forvente fuld gennemsigtighed og dedikation til kvalitet.

Det er vigtigt for os at vores kunder er glade for det endelige projekt og det starter med en god forventningsafstemning og at vi lytter og spørger ind til dine behov. Vi går meget op i rådgivning og svarer derfor gerne på alle spørgsmål du kunne have.

Derfor skal du vælge maleren Mads Lolk

  Vi har et erfarent hold af malere, der er stolte og passionerede omkring deres arbejde

  Vi sigter altid efter at være effektive, så vi er til mindst mulig gene for vores kunders arbejdsgang

  God kommunikation er vigtigt for os, så vores samarbejdspartnere og kunder altid kan regne med os

  Hos os får kunderne en gratis konsultation omkring farvevalg og designmuligheder. Det kan være svært at vælge, hvis man ønsker noget andet end en hvid væg, og vi har ekspertisen til at vejlede vores samarbejdspartnere og kunder

Mads Lolk i bil med maler grej

Skal du have malet når du flytter, renoverer eller sælger?

Lad os hjælpe med malerarbejdet. Kontakt os i dag for et tilbud. Vi kan for det meste give en realistisk pris ud fra mål, fotos eller plantegninger.