Vores ydelser

Silkecement

Få udtrykket fra rå beton på eksisterende gulve, vægge og trapper.  Med silkecement opnås en utroligt stærk overflade.  Silkecement fås i mange farvenuancer og kan anvendes inden- såvel som udendørs. 

Vinduer

Vi har årelang erfaring med maling af alle typer af vinduer, hos private, kontor, udlejningsejendomme samt andelsboliger. Vi sigter altid efter et perfekt resultat i alle trin af opgaven, også mange år efter når vind og vejr har gjort sit. 

Vægge

Godt håndværk, når det kommer til maling af vægge, betyder også et flot og indbydende resultat. Vi maler både de store flader og der hvor det er svært at komme til. Hvis du står for at skulle sælge din bolig, kan nymalede vægge gøre en stor forkskel på det overordnede indtryk. 

Facader

Udvendigt malerarbejde på træ og pudsede facader kræver særlig viden og omhu. Vi får jeres slidte facade til at stråle igen, uanset om den er af træ eller er pudset. Få en smuk og velholdt facade, der holder længe. 

Lofter

Lofter med stuk, vådrum, gipsplader, eller loft med stuk kræver særlig håndtering, materialer og viden, og ikke mindst erfaring. Vi står for klargøring af loftet og bruger altid kvalitetsmaling og sikrer en ensartet overflade, selv i skarpt sollys. 

Lister

Vi spartler og maler omhyggeligt lister og paneler, så de fremstår smukke og indbydende. Det vigtigste for et godt resultat, er som altid, forarbejdet. Vi maler såvel tidligere malede, som umalede flader og du er garanteret det flotteste resultat.  

Træværk

Huse, facader, hegn eller garage i træ skal vedligeholdes for ikke at forvitre. Vi springer over hvor gærdet er højest – det sikrer det bedste resultat. Med den rigtige maling og grundigt forarbejde er du sikret et langtidsholdbart og smukt resultat. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave

Få et overslag på din maleropgave. Udfyld og send formularen, så kigger på det og vender tilbage hurtigst muligt. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Hvad kan vi hjælpe med?

Skal du flytte, renovere eller sælge?

Lad os hjælpe med malerarbejdet. Kontakt os i dag for et tilbud. Vi kan for det meste give en realistisk pris ud fra mål, fotos eller plantegninger.