Vores ydelser

Sprøjtemaling af væg

Det er ikke opgaver hvor der er brug for at sprøjte, men vi har muligheden for at håndtere større og mindre opgaver og benytter os af en kombination af godt gammeldags malerarbejde og nye tidsbesparende metoder, der sparer dig penge på timeprisen.

Vi klarer maleropgaver på:

Malet rum med vindue med vindueskarm

Vi har årelang erfaring med maling af alle typer af vinduer, hos private, kontor, udlejningsejendomme samt andelsboliger. Vi sigter altid efter et perfekt resultat i alle trin af opgaven, også mange år efter når vind og vejr har gjort sit. 

Nymalet væg i bordeaux

Godt håndværk, når det kommer til maling af vægge, betyder også et flot og indbydende resultat. Vi maler både de store flader og der hvor det er svært at komme til. Hvis du står for at skulle sælge din bolig, kan nymalede vægge gøre en stor forskel på det overordnede indtryk. 

Udvendig malet bygnings facade med nymalede skodder

Udvendigt malerarbejde på træ og pudsede facader kræver særlig viden og omhu. Vi får jeres slidte facade til at stråle igen, uanset om den er af træ eller er pudset. Få en smuk og velholdt facade, der holder længe. 

Nymalet loft i rum med ventilation

Lofter med stuk, vådrum, gipsplader, eller loft med stuk kræver særlig håndtering, materialer og viden, og ikke mindst erfaring. Vi står for klargøring af loftet og bruger altid kvalitetsmaling og sikrer en ensartet overflade, selv i skarpt sollys. 

Nymalet væg med lister og stikkontakter

Vi spartler og maler omhyggeligt lister og paneler, så de fremstår smukke og indbydende. Det vigtigste for et godt resultat, er som altid, forarbejdet. Vi maler over tidligt malede, så vel som ubehandlede flader og du er garanteret det flotteste resultat.

Nymalet gavl på sommerhus

Træværk

Huse, facader, hegn eller garage i træ skal vedligeholdes for ikke at forvitre. Vi springer over hvor gærdet er højest – det sikrer det bedste resultat. Med den rigtige maling og grundigt forarbejde er du sikret et langtidsholdbart og smukt resultat. 

Silkecement er ikke blot en materialevalg, men en æstetisk og funktionel investering i dit rum. Vores ekspertise strækker sig fra klassiske til moderne applikationer, hvilket giver os fleksibiliteten til at tilpasse os både store og små projekter.

Silkecement

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave

Få et overslag på din maleropgave. Udfyld og send formularen, så kigger på det og vender tilbage hurtigst muligt. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Logo Maleren Mads Lolk
Hvad kan vi hjælpe med?