Renovering

Når det kommer til renovering, er tillid, kvalitet og samarbejde nøgleordene. Hos Maleren Lolk, er vi en af Danmarks førende malervirksomheder, med en imponerende rating på 4,9 stjerner på Trustpilot. Vi udvider nu vores service til at omfatte komplette renoveringsløsninger, sammen med vores partnere.

Få renoveret hjemmet af håndværkere du kan stole på

Vores mål er at gøre renoveringsprocessen så problemfri og gennemsigtig som muligt for vores kunder. Med et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der alle deler vores høje standarder for service og kvalitet, står vi klar til at håndtere dit renoveringsprojekt fra start til slut. Vi indhenter et godt tilbud til dig, fra samarbejdspartnere, vi har arbejdet sammen med i mange år og som leverer opgaver af samme kvalitet som vi er kendt for.

Hvordan fungerer det?

Samlet tilbud

Vi forstår, at renovering kan være en overvældende proces. Derfor tilbyder vi en alt-i-én løsning, hvor vi indsamler tilbud fra alle nødvendige håndværkere og præsenterer dig for en samlet pris. 

Dette sparer dig for tid og sikrer, at du får den bedste pris på tværs af hele projektet, da vi alle arbejder tæt sammen om opgavens udførsel, som sparer dig for fordyrende overgange og mandetimer.

Uforpligtende

Dit tilbud er uforpligtende, vi indhenter et tilbud der afspejler, fra nogle af de bedste håndværkere i branchen, der er kendt for at levere kvalitetsopgaver. 

Du kan så vælge at sige at ja eller nej og er altid velkommen til at spørge ind til prisen og for at høre mere. 

Vi rådgiver helt gratis og går højt op i at din oplevelse lever op til den pris du skal betale.

Fagfolk til hver opgave

Når vi indhenter et tilbud, er alle dine håndværkere specialiserede fagfolk og ikke ”håndværkere der også lige kan”.

Det vil sige at murerarbejde bliver lavet af mureren, trægulvet bliver lagt af tømreren, el bliver lavet af elektrikeren og VVS’eren står for rørføringen. 

Det er altså ikke en alsidig entreprenørløsning, fra et firma der kan lidt af hvert, men fra flere firmaer, der går sammen om at give dig deres bedste ekspertise.

Kvalitetssikring & engagement

Vores navn og ry står på spil med hvert projekt vi påtager os. Det betyder, at du kan være sikker på, at alle aspekter af dit renoveringsprojekt, vil blive udført med den samme høje standard, som har gjort os til en af de bedst anmeldte malervirksomheder i landet.

Hos Maleren Lolk er vi personligt involveret i hvert skridt af dit projekt. Vi sikrer, at kommunikationen er åben og ærlig, og at alle dine behov og ønsker bliver imødekommet. Vi sørger for at holde dig opdateret på projektets udformning og tidsrammen.

Se en video af en opgave før og efter

Gør din renoveringsdrøm til virkelighed

Uanset om du ønsker at opdatere dit hjem som privat eller dine lejeboliger som udlejer, er vores team klar til at hjælpe dig med at realisere din vision. 

Vi har erfaring med arbejde i private hjem, i lejemål, nybyggeri og i renovering af butiksarealer. 

Vi tilbyder i samarbejde med vores samarbejdspartnere renoveringstjenester, der spænder fra væg-, loft-, køkken- og badeværelsesopdateringer til komplette hjemmeoverhalinger hvor hele hjemmet får nyt liv. 

Dækning af vinduer inden der males

Tillid og gennemsigtighed

Vi forstår, at tillid er fundamentet for ethvert vellykket renoveringsprojekt. Derfor arbejder vi hårdt for at opbygge og vedligeholde denne tillid gennem hele processen. Fra det øjeblik du kontakter os, til dit projekt er fuldført, kan du forvente fuld gennemsigtighed og dedikation til kvalitet.

Det er vigtigt for os at vores kunder er glade for det endelige projekt og det starter med en god forventningsafstemning og at vi lytter og spørger ind til dine behov. Vi går meget op i rådgivning og svarer derfor gerne på alle spørgsmål du kunne have.

Derfor skal du vælge maleren Mads Lolk

  Vi har et erfarent hold af malere, der er stolte og passionerede omkring deres arbejde

  Vi sigter altid efter at være effektive, så vi er til mindst mulig gene for vores kunders arbejdsgang

  God kommunikation er vigtigt for os, så vores samarbejdspartnere og kunder altid kan regne med os

  Hos os får kunderne en gratis konsultation omkring farvevalg og designmuligheder. Det kan være svært at vælge, hvis man ønsker noget andet end en hvid væg, og vi har ekspertisen til at vejlede vores samarbejdspartnere og kunder

Mads Lolk i bil med maler grej

Skal du have malet når du flytter, renoverer eller sælger?

Lad os hjælpe med malerarbejdet. Kontakt os i dag for et tilbud. Vi kan for det meste give en realistisk pris ud fra mål, fotos eller plantegninger.